home
 


 

Villa 8A® met verdiepte garage
Dit is de grootste en meest luxe variant van Villa 8A®. Het is een vrijstaande woning van 175 m2 die aan de voorkant met 1,2 m is opgetild met daaronder een verdiepte dubbele garage en een berging. Hierdoor ligt de entree, de hal, de keuken en de eetkamer van de woning hoger dan de straat en ontstaat veel privacy voor de bewoners. De entree kan worden bereikt via een trap en een veranda die zijn opgenomen in de voorgevel van de woning. De woonkamer ligt gelijk met de straat aan de achterkant van de woning, waardoor deze een extra hoog plafond van 3,9 m heeft. De woonkamer krijgt veel licht binnen door een volledig glazen achtergevel met openslaande deuren en heeft een directe verbinding met het terras en de achtertuin. De woning is volledig vrij indeelbaar met de mogelijkheid van een dakterras op de 1e verdieping. Deze ruimte kan ook worden gebruikt voor het uitbreiden van het aantal slaapkamers.

Deze variant is vooral geschikt voor smalle, diepe kavels met een breedte vanaf 13,0 m, waarbij 2 parkeerplaatsen op eigen terrein moeten worden gerealiseerd en een maximale bouwhoogte wordt gesteld vanaf 7,5 m.

De hier afgebeelde gevels, afmetingen en indeling van de woning zijn voorbeelden om u te laten zien wat binnen het Villa 8A® concept mogelijk is. Deze kunnen op maat voor u worden ontworpen.


Specificaties:
met halfverdiepte dubbele garage en berging
oppervlakte: 200 m2 BVO
entree op 1,20 m t.o.v. de straat
extra hoog plafond in de woonkamer van 3,9 m
vooral geschikt voor smalle, diepe kavels met een breedte vanaf 13,0 m
2 parkeerplaatsen op eigen terrein
min. bouwhoogte = 7,5 m
gevel, afmetingen en indeling op maat te ontwerpen
bouwtijd: 12 weken (casco opgeleverd)


impressie woonkamer | Villa 8A® met verdiepte garage
 
voorbeeld plattegronden | Villa 8A® met verdiepte garage
 

voorbeeld langsdoorsnede | Villa 8A® met verdiepte garage


Copyright © 2015 | 8A Architecten