home
 


Villa 8A® met garage | eerste schets

Villa 8A® met garage
Dit is de tussenvariant van Villa 8A®. Het is een vrijstaande woning van 175 m2 met een garage naast de woning dat is meeontworpen in de gevel. Net zoals Villa 8A® met carport heeft deze woning ook een droogloop voor de entree en de (fietsen)berging. Deze kan worden uitgebreid voor het droog parkeren van een tweede auto. Hierdoor ligt de entree van de woning verdiept in de voorgevel en ontstaat meer privacy voor de bewoners ten opzichte van de straat. De woon- en eetkamer liggen aan de achterkant van de woning en hebben een directe verbinding met het terras en de achtertuin. De woonkamer krijgt veel licht binnen door een volledig glazen achtergevel met openslaande deuren. De woning is volledig vrij indeelbaar met de mogelijkheid van een dakterras op de 1e verdieping. Deze ruimte kan ook worden gebruikt voor het uitbreiden van het aantal slaapkamers.

Deze variant is vooral geschikt voor bredere kavels met een breedte vanaf 18,0 m, waarbij 2 parkeerplaatsen op eigen terrein moeten worden gerealiseerd en een maximale bouwhoogte wordt gesteld vanaf 6,2 m.

De hier afgebeelde gevels, afmetingen en indeling van de woning zijn voorbeelden om u te laten zien wat binnen het Villa 8A® concept mogelijk is. Deze kunnen op maat voor u worden ontworpen.


Specificaties:
met garage en (fietsen)berging
oppervlakte: 190 m2 BVO
vooral geschikt voor bredere kavels met een breedte vanaf 18,0 m
2 parkeerplaatsen op eigen terrein
min. bouwhoogte = 6,2 m
gevel, afmetingen en indeling op maat te ontwerpen
bouwtijd: 12 weken (casco opgeleverd)


voorbeeld plattegronden | Villa 8A® met garage

voorbeeld langsdoorsnede | Villa 8A® met garage


Copyright © 2015 | 8A Architecten