home
 


Villa 8A® met carport | eerste schets
 

Villa 8A® met carport
Dit is de kleinste en meest eenvoudige variant van Villa 8A®. Het is een vrijstaande woning van 150 m2 met een carport dat in het volume van de woning is opgenomen. Hierdoor wordt efficiënt omgegaan met het bouwvlak en staat de auto gelijk droog. Naast de carport ligt de entree en de (fietsen)berging, waardoor de carport gelijk dient als droogloop. Hierdoor ligt de entree van de woning verdiept in de voorgevel en ontstaat meer privacy voor de bewoners ten opzichte van de straat. De woon- en eetkamer liggen aan de achterkant van de woning en hebben een directe verbinding met het terras en de achtertuin. De woonkamer krijgt veel licht binnen door een volledig glazen achtergevel met openslaande deuren. De woning is volledig vrij indeelbaar met de mogelijkheid van een dakterras op de 1e verdieping. Deze ruimte kan ook worden gebruikt voor het uitbreiden van het aantal slaapkamers.

Deze variant is vooral geschikt voor smalle, diepe kavels met een breedte vanaf 13,0 m, waarbij 2 parkeerplaatsen op eigen terrein moeten worden gerealiseerd en een maximale bouwhoogte wordt gesteld vanaf 6,2 m.

De hier afgebeelde gevels, afmetingen en indeling van de woning zijn voorbeelden om u te laten zien wat binnen het Villa 8A® concept mogelijk is. Deze kunnen op maat voor u worden ontworpen.


Specificaties:
met carport en (fietsen)berging
oppervlakte: 162 m2 BVO
vooral geschikt voor smalle, diepe kavels met een breedte vanaf 13,0 m
2 parkeerplaatsen op eigen terrein
min. bouwhoogte = 6,2 m
gevel, afmetingen en indeling op maat te ontwerpen
bouwtijd: 12 weken (casco opgeleverd)

voorbeeld plattegronden | Villa 8A® met carport

voorbeeld langsdoorsnede | Villa 8A® met verdiepte garage


Copyright © 2015 | 8A Architecten