NIEUWS ARCHIEF

 

Ga naar de Kavelwoning.nl website Ga naar de website van Beurs Eigen Huis Bekijk dit project

NOVEMBER 2015
8A lanceert nieuwe website Kavelwoning.nl
  OKTOBER 2015
8A op Beurs Eigen Huis, Jaarbeurs Utrecht
  SEPTEMBER 2015
8A ontwerpt kavelwoning Brick house
     

8A heeft een nieuwe website www.kavelwoning.nl gelanceerd. Met deze website wil 8A de particuliere zelfbouw markt nog beter bereiken en bedienen met een groeiend aanbod moderne, betaalbare conceptwoningen voor particulieren. De woningen worden per stuk verkocht, kunnen overal in Nederland worden gebouwd en zijn geschikt voor zowel zelfbouw als samenbouw projecten (PO & CPO). Daarnaast behoort een maatwoning ook tot de mogelijkheden.

8A staat op vrijdag, zaterdag en zondag 9, 10 en 11 oktober met een eigen stand op de Beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten in de Jaarbeurs Utrecht. Hier presenteren wij onze woningen en verbouwingsprojecten. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Neem voor gratis tickets contact met ons op via info@8aa.nl en kom bij ons langs. Wij staan in het Architectenpaviljoen met standnummer B20.

8A heeft een nieuwe conceptwoning 'brick house' ontworpen. De woning is speciaal ontwikkeld voor klanten die op zoek zijn naar een meer traditioneel gebouwde woning van metselwerk en klanten met een lager budget. De gevels zijn zo ontworpen dat de klant zelf kan kiezen waar, welke en hoeveel ramen moeten worden geplaatst. Hierdoor kan de woning worden aangepast op het budget en de woonwensen van de klant. Meer specifieke informatie zie: www.kavelwoning.nl.

 

 

Bekijk dit project Ga naar de website van de Van Nelle Ontwerpfabriek Bekijk dit project

AUGUSTUS 2015
8A ontwerpt verbouwing rijwoning Zeist
  APRIL 2015
8A verhuist naar Van Nelle Ontwerpfabriek
  MAART 2015
8A ontwerpt verbouwing villa Overschie
     

8A heeft een ontwerp gemaakt voor de verbouwing van een jaren 30 woning in Zeist. De woning wordt aan de achterkant uitgebreid met een uitbouw van 4m, waar een grote leefkeuken met geintegreerd houten boekenkast wordt gerealiseerd. De uitbouw krijgt een grote vouwdeur om een open verbinding te maken met de tuin. Dit nieuwe gedeelte vormt een sterk contrast met de rest van de woning die zoveel mogelijk in originele staat wordt hersteld.

8A is per 1 april verhuist naar de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Na 3 jaar in de Maassilo zijn wij overgestapt naar dit fantastische gebouw. We zitten op de 2e verdieping in het gebouw 'kantoor'. Dit is het eerste gebouw aan de linker hand.

Ga naar contact voor onze nieuwe contactgegevens.

8A heeft een ontwerp gemaakt voor de verbouwing van een vrijstaande villa op de Rotterdamse Rijweg in Rotterdam Overschie. De bestaande serre en verschillende buitenkozijnen worden vervangen. Daarnaast wordt de woonkamer op de begane grond en de badkamer op de 1e verdieping volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht. Ook de tuin wordt opnieuw aangelegd en is ontworpen door Buiten5. De verwachte oplevering is eind april 2015.

 

 

Copyright © 2018 | 8A Architecten
KavelwoningVilla 8ABehancearchitect-infoHomifyBouwboekArchiNedarchitectenweb