ZELFBOUW - PARTICULIER OPDRACHTGEVERSCHAP (PO)

 

 

Bent u particulier en heeft u een kavel gekocht? En zoekt u een zelfbouw architect om uw huis te laten ontwerpen? Of zoekt u een moderne cataloguswoning of zelfbouwwoning die op maat aan uw woonwensen kan worden aangepast? In beide gevallen kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en begeleiden van moderne nieuwbouwwoningen voor particulieren met een kavel.

Ontwerpen
Onze woningontwerpen kenmerken zich door een bijzondere plattegrond, gecombineerd met een moderne expressieve uitstraling, veel glas en zorgvuldig toegepaste natuurlijke materialen. Daarnaast benaderen wij het interieurontwerp als integraal onderdeel van de woning. Wij kunnen uw woning volledig op maat voor u ontwerpen, zodat het helemaal voldoet aan u woonwensen en budget. Voor voorbeelden verwijzen wij u naar de woonhuizen die wij reeds hebben ontworpen en gebouwd. Indien u op zoek bent naar een meer standaard oplossing, dan kunt u ook kiezen voor een cataloguswoning uit ons standaard aanbod op www.kavelwoning.nl. Daarnaast zijn er ook verschillende tussenoplossingen mogelijk. Wij ontwerpen zowel tussenwoningen en rijwoningen, eindwoningen en hoekwoningen als vrijstaande woningen en villa's.

De verschillende mogelijkheden in het kort:

  1. Moderne nieuwbouwwoning op maat ontworpen.
  2. Nieuw of aangepast ontwerp op basis van één van de woonhuizen die wij reeds hebben ontworpen of gebouwd.
  3. Een moderne cataloguswoning op maat uit ons standaard aanbod op www.kavelwoning.nl.


Vrijblijvende kennismaking

Heeft u nieuwbouwplannen en wilt u vrijblijvend met ons sparren over uw ideeën? Wij ontvangen u graag bij ons op kantoor in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam of komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

 

Copyright © 2018 | 8A Architecten
KavelwoningVilla 8ABehancearchitect-infoHomifyBouwboekArchiNedarchitectenweb