SAMENBOUW - COLLECTIEF PARTICULIER OPDRACHTGEVERSCHAP (CPO)

 

 

Bent u particulier en zit u in een CPO bouwgroep? En bent u op zoek naar een CPO architect voor uw CPO project? Of bent u ontwikkelaar en bent u op zoek naar een woningbouw architect met een vraaggestuurde aanpak? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en begeleiden van moderne CPO woningen en seriematige woningbouw. Daarnaast initiëren en ontwikkelen wij onze eigen samenbouw en nieuwbouw projecten.

Ontwerpen
Voor samenbouw en CPO projecten kunnen wij de woningen volledig op maat ontwerpen, zodat deze helemaal voldoen aan de woonwensen en budgetten van de CPO-deelnemers. Voor voorbeelden verwijzen wij u naar de woningbouw projecten op onze website die wij reeds hebben ontworpen. Indien u op zoek bent naar een meer standaard oplossing, dan is het ook mogelijk om één of meer cataloguswoningen uit ons standaard aanbod op www.kavelwoning.nl te kiezen. Deze zijn zeer geschikt voor CPO projecten. Daarnaast initiëren en ontwikkelen wij onze eigen samenbouw projecten in verschillende gemeenten. Hiervoor verwijs ik u naar onze website www.quokkahome.nl. Hier kunt u zich inschrijven voor één van onze projecten.

De verschillende mogelijkheden in het kort:

  1. Op maat ontworpen woningen voor uw CPO project.
  2. Een cataloguswoning uit ons standaard aanbod op www.kavelwoning.nl voor uw CPO project.
  3. U meldt zich aan voor één van onze samenbouw projecten via www.quokkahome.nl die wij zelf initiëren en ontwikkelen.
  4. U bent ontwikkelaar en zoekt een woningbouw architect met een vraaggestuurde aanpak.


Vrijblijvende kennismaking

Heeft u nieuwbouwplannen en wilt u vrijblijvend met ons sparren over uw ideeën? Wij ontvangen u graag bij ons op kantoor in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam of komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

 

Copyright © 2018 | 8A Architecten
KavelwoningVilla 8ABehancearchitect-infoHomifyBouwboekArchiNedarchitectenweb